دولت دهلی احتمالاً فناوری تشخیص چهره را در مدارس به منظور بهبود حضور دانش آموزان مورد استفاده قرار خواهد داد.
در نشست اخیر در سطح بالا که در ۲۵ ژوئیه برگزار شد، مقامات در مورد طرح هایی برای نوسازی عملیات مدارس و بهبود شفافیت بحث کردند. این ابتکار در حالی صورت میگیرد که منابع محلی می گویند، شهر با حضور کم دانشآموزان در بازه ۶۵ تا ۷۰ درصد دست و پنجه نرم میکند – مدیر آموزش RN Sharma که این موضوع را در جلسه مطرح کرد، بر نیاز به “بهبود کیفیت حضور غیاب” تاکید کرد.
یک مقام ارشد گفت: “اولویت بندی خودکار حضور دانش آموزان با استفاده از فناوری تشخیص چهره برای بهبود دقت و کارایی بسیار مهم است.” اقدامات پیشنهادی شامل ارائه به روز رسانی حضور و غیاب ماهانه والدین و معرفی آزمون های منظم (ماهانه و هفتگی) برای حفظ مشارکت دانش آموزان است.
با این حال، رویکرد فناوری محور، انتقاد برخی از مربیان را به همراه داشته است. آجای کومار چوبی، مدیر، سارودایا بال ویدیالایا، خیابان روس، استدلال میکند که راهحل مسائل حضور و غیاب «نمیتواند اداری باشد، بلکه باید آموزشی باشد»، بهویژه برای دانشآموزانی که دارای زمینههای محرومیت هستند. این دانشآموزان از پیشینههایی میآیند که بسیاری از خانوادهها یا والدین آنها اهمیت آموزش را درک نمیکنند. فکر نمیکنم این مشکل با نصب تشخیص چهره یا بهروزرسانی ماهانه والدین حل شود.»
همچنین باید آموزش صحیح والدین وجود داشته باشد. چوبی افزود: باید به فکر ایجاد فضایی در مدرسه باشیم که به دانش آموزان پاسخگو باشد و با خوشحالی به مدرسه بیایند و در واقع در مدرسه برای بچه ها ایجاد جاذبه کنیم.
در همین حال، ماههای آینده احتمالاً شاهد برنامههای آزمایشی و بحثهای بیشتر با اصلاح رویکرد خود توسط اداره آموزش دهلی خواهیم بود.
یک مقام مسئول در ادامه با اشاره به فناوری تشخیص چهره تاکید کرد که “قبل از ارائه این سیستم به همه مدارس، باید در چند مدرسه آزمایش شود تا کارایی آن ارزیابی شود و هر مشکلی برطرف شود.”
در این جلسه همچنین به موضوع پذیرش موقت پرداخته شد و به مدارس هدایت شد تا دانش آموزانی را که فاقد مدارک کامل هستند، سریعاً ثبت نام کنند.
هدف از این اقدام تضمین این است که موانع اداری مانع دسترسی کودکان به آموزش نمی شود.
مقامات همچنین بر لزوم گزارش دقیق در طرح PM POSHAN، برنامه وعده غذایی دولتی در مدارس تاکید کردند.
تاکید شد که ارائه به موقع این داده ها و ارائه داده های واقعی برای نظارت و ارزیابی اثربخشی برنامه بسیار مهم است.