کتابخانه تشخیص چهره روبینا

کتابخانه تشخیص چهره
روبینا

سامانه تشخیص چهره روبینا جهت شناسایی و کنترل تردد افراد، در سازمان ها، ادارات، بانک ها و ارگان هایی که به نوعی با امنیت سر و کار دارند طراحی شده است. این سامانه با استفاده از به روزترین الگوریتم های بینایی ماشین و هوش مصنوعی قادر به تشخیص افراد در شرایط نوری مختلف و به صورت آنی ( Real-Time ) است.

99%

دقت روی پایگاه داده lFW

100ms

سرعت تشخیص چهره

100K

قابلیت تشخیص

++C

زبان برنامه نویسی

مساله

بهترین راهکار برای شناسایی هویت افراد چیست؟ چگونه می توان افراد را بدون روش های تماسی و فیزیکی شناسایی کرد؟ آیا می توان پروسه حضور و غیاب را با حفظ فاصله انجام داد؟ برای تشخیص ورود افراد غیر مجاز به یک محوطه چه راهی وجود دارد؟ کدام کتابخانه تشخیص چهره بهترین عملکرد را خواهد داشت؟

ضرورت

تشخیص هویت افراد به یکی از مهم ترین و پرحاشیه ترین مسائل دهه اخیر تبدیل شده است. شناسایی هویت از طریق اطلاعات بیومتریک افراد روشی کارآمد و دقیق است که در این حوزه، تشخیص چهره بیشترین تقاضا را دارد. علی الخصوص در سال های اخیر جامعه جهانی نیازمند راهکار های غیر تماسی است تا بتوان فرایند های حضور و غیاب و کنترل افراد را از راه دور و با دقت بالا انجام داد.

راهکار

کتابخانه تشخیص چهره روبینا موتوری نرم افزاری برای انجام فرایند شناسایی هویت بیومتریک از طریق تشخیص چهره است. این محصول دانش بنیان ایرانی از شرکت شهاب است که با استفاده از آن می توان قابلیت تشخیص و تفکیک چهره افراد را به محصولات نرم افزاری اضافه کرد. تردید به خودتان راه ندهید، روبینا همان چیزی است که شما برای یافتن آن به اینجا آمده اید!

مزایا

کتابخانه روبینا از به روز ترین تکنیک های پرازش تصویر و هوش مصنوعی برای تشخیص چهره و احراز هویت افراد استفاده می کند و با استفاده از الگوریتم های یادگیری عمیق (Deep Learning) دقت بسیار بالایی را در انجام این فرایند ارائه می کند که بدون تاثیر گیری از تغییر سن، ظاهر افراد، آرایش و پیرایش، چهره افراد را با دقت قابل اعتمادی تشخیص می‌دهد.

تصاویر و ویدیو های تشخیص چهره روبینا

کاربرد ها

ساتپا برنامه نویسی
توسعه نرم افزاری
تشخیص چهره اماکن تجاری
مراکز تجاری و گردشگری
تشخیص چهره فروشگاه ها
فروشگاه ها
پلاک خوان سازمان ها و ادارات
ادارات
تشخیص چهره برای اپلیکیشن ها
اپلیکیشن ها
آی پلاک دانشگاه ها
دانشگاه ها و مدارس

مهم ترین قابلیت ها

پردازش چهره کتابخانه تشخیص چهره شرکت شهاب

11 در مورد “کتابخانه تشخیص چهره روبینا”

  1. سلام
    آیا سامانه میتونه زنده بودن فرد رو تشخیص بده یا مثلا اگر یکی از پرسنل شرکت عکس یک نفر دیگه رو جلوی دوربین بگیره صاحب عکس رو شناسایی میکنه و تشخیص نمیده عکس هست و خود واقعی فرد نیست ؟

    1. سلام
      سخت افزار مورد نیاز برای تشخیص چهره علاوه بر تعداد دوربین به مقدار زیادی به شرایط محیطی جایی که قراره استفاده بشه بستگی داره. مثلا اگر برای تشخیص چهره های داخل پاساژ یا مکان شلوغ باشه باید در هر فریم چندین چهره شناسایی بشه که پردازش رو چندین برابر میکنه.
      در حالت کلی ما دو نسخه از این کتابخانه در اختیار مشتری قرار میدیم. نسخه CPU و نسخه GPU (برای کارت گرافیک هایی که از Cuda پشتیبانی می کنن)
      سخت افزاری که در شرایط عمومی میتونیم بهتون پیشنهاد بدیم برای پردازش با CPU و یک تا دو دوربین Core i3 نسل 9 مناسب هست و اگه تردد خیلی زیاد باشه Core i5 نسل 9
      برای پردازش با GPU هم گرافیک هایی که از Cuda پشتیبانی می کنن مناسب هستن ولی پیشنهاد ما حداقب GTX 1050 هست
      برای مشخص کردن سخت افزار دقیق سیستمی که نیاز دارید می تونید با ما تماس بگیرید.

  2. سلام و درود. این برنامه وقتی بخواهد در محیط عمل بکار رود برای چهره های جدید به چند نمونه تصویر از هر چهره جدید نیاز دارد که بتواند آن ها را بشناسد. سپاس

    1. سلام
      برای ثبت افراد جدید، ثبت 5 تصویر کافیست. البته یک تصویر هم که داشته باشیم، سیستم کار می کند لیکن بهتر است حداقل 5 تصویر از هر فرد داشته باشیم.

  3. سلام وقتتون بخیر

    یه سوال داشتم. اگر کتابخانه ای که توضیح دادین برای تشخیص چهره آموزش داده شده آیا باز هم نیازه که مثلا روی عکس های پرسنلی یک شرکت خاص آموزش داده بشه. البته این موضوع رو میدونم که باید چهره های جدید رو یاد بگیره ولی بااین دقتی که اعلام کردین چون الگوریتم، پترن های موردنیاز برای تشخیص چهره رو یاد گرفته بنظرم دیگه لازم نیست کتابخانه آموزش دوباره ببینه مگر اینکه وزن های از پیش آموزش دیده رو در اختیار کاربران قرار ندهید.

    1. سلام
      خیر آموزش به معنایی که مد نظر شماست صورت نمی گیرد. فقط یکبار ویژگیها از تصاویر پرسنلی استخراج می شود.
      وزنها روی چند میلیون تصویر چهره آموزش دیده شده اند و آماده اند. فرمت وزنها البته محفوظ است و قابل استفاده توسط مشتری نیست.

    1. این کتابخانه (یا DLL) برای احراز هویت با استفاده از چهره مفید است. فرض کنید شما برای یک سازمان می خواهید سامانه حضور غیاب طراحی کنید. به کمک کتابخانه روبینا می توانید این کار را به راحتی انجام دهید. کافیست یکبار از پرسنل آن سازمان عکس تهیه کنید و از طریق این کتابخانه آنها را آموزش دهید. از این پس هر گاه آن فرد جلوی دوربین ظاهر شود، تصویر او بازشناسی شده و احراز هویت صورت می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا