کاربرد ها :
- مراکز تجاری و گردشگری
- فروشگاه ها
- ادارات
- اپلیکیشن ها
- شبکه های اجتماعی
- نیروی انتظامی
- توسعه دهندگان
سامانه تشخیص چهره روبینا جهت شناسایی و کنترل تردد افراد، در سازمان ها، ادارات، بانک ها و ارگان هایی که به نوعی با امنیت سر و کار دارند طراحی شده است. این سامانه با استفاده از به روزترین الگوریتم های بینایی ماشین و هوش مصنوعی قادر به تشخیص افراد در شرایط نوری مختلف و به صورت آنی ( Real Time ) است.
دقت تشخیص چهره
سرعت تشخیص چهره
قابلیت تشخیص
زبان برنامه نویسی
تشخیص دقیق چهره، برای مدتی نسبتاً طولانی چه در محیط های علمی و دانشگاهی و چه در شرکت های تجاری به عنوان چالشی بزرگ مطرح بوده است؛ چنان که تا چندی پیش این توانایی یکی از مزیت های مغز انسان بر سیستم ها و الگوریتم های رایانه ای به شمار می رفت. اما به مدد الگوریتم های مدرن و شگفت انگیز شبکه های عصبی، پردازش تصویر، بینایی ماشین و هوش مصنوعی این قله نیز توسط محققین و کدنویسان غول های نرم افزاری دنیا از قبیل گوگل، فیس بوک و اپل فتح شده است.
شرکت شهاب نیز در راستای اهداف بلند پروازانه ی خود طرح تحقیق و توسعه ی پروژه تشخیص چهره را از حدود ۳ سال پیش آغاز و در این مدت الگوریتم های بسیاری را ابداع، تست و پیاده سازی کرده است. موتور پردازشی تشخیص چهره شرکت دانش بنیان شهاب (روبینا) در اوایل سال 98 و پس از طی کردن آزمایش های مختلف روی مجموعه داده های استاندارد و نیز کسب موفقیت و احراز شرایط لازم در محیط های واقعی به مرحله بهره برداری رسید. این نسخه از کتابخانه ی روبینا که برای تهیه آن از پیشرفته ترین کتابخانه ها و فریمورک های بینایی ماشین و یادگیری عمیق دنیا استفاده شده است، قابلیت تشخیص چهره ی 1000 نفر با نرخ تشخیص 95% را داراست.
برای آشنایی بیشتر مشتری با نحوه ی کار کتابخانه روبینا، یک پایگاه داده ساده به پروژه افزوده شده تا کاربر بتواند لیست افراد حاضر در پایگاه داده را مشاهده و در صورت نیاز آن را ویرایش کند. کاربر می تواند در صورت نیاز جدول های اختصاصی خود را به پروژه اضافه کند. کتابخانه دو پارامتر را به عنوان خروجی ارائه میدهد:
یک عدد صحیح و یک عکس.
عکس خروجی، آخرین چهره ای است که در فریم جاری تشخیص داده شده است.
عدد صحیح گزارش شده نیز شماره ی پرسنلی فردی است که چهره اش به عنوان خروجی گزارش شده و از آنجا که این شماره منحصر به فرد است بنابراین کتابخانه روبینا به کمک عدد مذکور نام فرد را از دیتابیس استخراج می کند.
همان طور که گفته شد نسخه فعلی موتور پردازشی روبینا روی ۱۰۰۰ چهره به دقت خوبی رسیده است. نسخه ی بتای این کتابخانه نیز روی ۱۰۰۰۰ تصویر مراحل تست اولیه را پشت سر گذاشته است. رویکرد نهایی این پروژه، پردازش مجموعه داده هایی با میلیاردها تصویر است. این راه گرچه پر فراز و نشیب اما با توکل به خدا و امید به ایمان و تخصص مهندسین جوان شرکت دانش بنیان شهاب و نیز همراهی شما مخاطبین و مشتریان عزیز نزدیک است.
لیست قیمت کتابخانه تشخیص چهره روبینا، به شرح زیر است. قیمت های زیر بدون احتساب مالیات می باشد.
در صورت خرید بیش از یک مجوز، نحوه ی صدور مجوز (تعداد کامپیوتر ها و دوربین ها) مورد نظر خود را در هنگام ثبت سفارش در قسمت توضیحات سفارش ذکر کنید.
قابلیت تشخیص تا 200 چهره متفاوت
قابلیت تشخیص تا 1000 چهره متفاوت
(قابل افزایش در نسخه های بعد)
محمد
سلام،
مناب سخت افزاری مورد نیاز برای یک و دو دوربین چه میزان است؟
با تشکر
احمدرضا جعفری
سلام
سخت افزار مورد نیاز برای تشخیص چهره علاوه بر تعداد دوربین به مقدار زیادی به شرایط محیطی جایی که قراره استفاده بشه بستگی داره. مثلا اگر برای تشخیص چهره های داخل پاساژ یا مکان شلوغ باشه باید در هر فریم چندین چهره شناسایی بشه که پردازش رو چندین برابر میکنه.
در حالت کلی ما دو نسخه از این کتابخانه در اختیار مشتری قرار میدیم. نسخه CPU و نسخه GPU (برای کارت گرافیک هایی که از Cuda پشتیبانی می کنن)
سخت افزاری که در شرایط عمومی میتونیم بهتون پیشنهاد بدیم برای پردازش با CPU و یک تا دو دوربین Core i3 نسل 9 مناسب هست و اگه تردد خیلی زیاد باشه Core i5 نسل 9
برای پردازش با GPU هم گرافیک هایی که از Cuda پشتیبانی می کنن مناسب هستن ولی پیشنهاد ما حداقب GTX 1050 هست
برای مشخص کردن سخت افزار دقیق سیستمی که نیاز دارید می تونید با ما تماس بگیرید.
حسین
سلام و درود. این برنامه وقتی بخواهد در محیط عمل بکار رود برای چهره های جدید به چند نمونه تصویر از هر چهره جدید نیاز دارد که بتواند آن ها را بشناسد. سپاس
مدیر سایت
سلام
برای ثبت افراد جدید، ثبت 5 تصویر کافیست. البته یک تصویر هم که داشته باشیم، سیستم کار می کند لیکن بهتر است حداقل 5 تصویر از هر فرد داشته باشیم.
مریم
سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم. اگر کتابخانه ای که توضیح دادین برای تشخیص چهره آموزش داده شده آیا باز هم نیازه که مثلا روی عکس های پرسنلی یک شرکت خاص آموزش داده بشه. البته این موضوع رو میدونم که باید چهره های جدید رو یاد بگیره ولی بااین دقتی که اعلام کردین چون الگوریتم، پترن های موردنیاز برای تشخیص چهره رو یاد گرفته بنظرم دیگه لازم نیست کتابخانه آموزش دوباره ببینه مگر اینکه وزن های از پیش آموزش دیده رو در اختیار کاربران قرار ندهید.
مدیر سایت
سلام
خیر آموزش به معنایی که مد نظر شماست صورت نمی گیرد. فقط یکبار ویژگیها از تصاویر پرسنلی استخراج می شود.
وزنها روی چند میلیون تصویر چهره آموزش دیده شده اند و آماده اند. فرمت وزنها البته محفوظ است و قابل استفاده توسط مشتری نیست.
فرزادمختاری
منظورش ازاین برنامه چیه، چه استفاده ای میشه،ممنون میشم بگید
مدیر سایت
این کتابخانه (یا DLL) برای احراز هویت با استفاده از چهره مفید است. فرض کنید شما برای یک سازمان می خواهید سامانه حضور غیاب طراحی کنید. به کمک کتابخانه روبینا می توانید این کار را به راحتی انجام دهید. کافیست یکبار از پرسنل آن سازمان عکس تهیه کنید و از طریق این کتابخانه آنها را آموزش دهید. از این پس هر گاه آن فرد جلوی دوربین ظاهر شود، تصویر او بازشناسی شده و احراز هویت صورت می گیرد.
علی عرب عامری
بسیار عالی