هوش مصنوعی مولد به دنبال «تقویت نقاط قوت انسان» است نه جایگزینی با آن

هوش مصنوعی مولد به دنبال «تقویت نقاط قوت انسان» است نه جایگزینی با آن

به گفته یک کارشناس AI در سنگاپور هوش مصنوعی مولد، جایگزین انسان نخواهد شد، اما انتظار می‌رود که «نقاط قوت انسان» را تقویت کند.

به گفته آموس تان، افسر مهارت های اصلی در مرکز تحقیقاتی NTUC LearningHub، این گفته که در بالا ذکر شد به دنبال یافته های این سازمان در مورد تأثیر هوش مصنوعی مولد بر محیط های کاری سنگاپور بیان شده است.

بر اساس یافته‌ها، رهبران کسب‌وکار بر این باورند که هوش مصنوعی مولد نقش‌های شغلی جدیدی ایجاد می‌کند (۸۷%) و نقش‌های موجود (۹۲%) را بازتعریف می‌کند.

۸۵ درصد دیگر نیز موافق بودند که هوش مصنوعی مولد به یک نیاز برای اکثر مشاغل تبدیل خواهد شد.

آقای تان در بیانیه‌ای گفت: «پذیرش گسترده هوش مصنوعی مولد تأثیر عمیقی بر محل های کسب و کار دارد و بر نیاز به نقش‌های شغلی جدید و طراحی مجدد نقش‌های موجود تأکید می‌کند، بنابراین سازمان ها باید خود را آماده حرکت در مسیر تغییر و تحولات متناسب با هوش مصنوعی مولد قرار دهند.

ارتقاء نیروی کار برای هوش مصنوعی

تاکنون ۸۷ درصد از رهبران کسب‌وکارها گفته‌اند که ابزارهای هوش مصنوعی مولد را در فعالیت‌های روزانه خود به کار گرفته‌اند، که در میان بهبوهه ترس از عقب افتادن سازمان‌شان در صورت عدم اجرای فناوری‌های هوش مصنوعی (۸۲ درصد) رخ می‌دهد.

تان گفت اگر کارفرمایان می‌خواهند در بازار رقابتی باقی بمانند و برای یک محل کار ممزوج شده با هوش مصنوعی مولد آماده باشند، باید «نیروی کار آماده» را در این خصوص پرورش دهند.

تان گفت: «این شامل ایجاد یک محیط یادگیری مساعد با فرصت‌های آموزشی در دسترس و تقویت گفتگوهای شفاف در مورد نیاز مبرم برای کسب مهارت‌های GenAI است. بر اساس این گزارش، خوشبختانه کارفرمایان در حال حاضر به دنبال ارتقای مهارت نیروی کار خود در زمینه مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی هستند.

یافته‌های او نشان داد رهبران کسب‌وکار می‌خواهند کارمندان خود را در مورد تجزیه و تحلیل داده‌ها و بینش (۳۵%)، مدل‌سازی داده (۳۰%)، بازاریابی دیجیتال و تبلیغات (۲۸%) و همچنین ایجاد محتوا (۲۵%) آموزش دهند.

به گفته تان، کارفرمایان همچنین باید توسعه مهارت های اصلی حیاتی را در اولویت قرار دهند.

کارفرمایان این مهارت‌های اساسی حیاتی را شامل مهارت های دیجیتال (۴۱%)، تفکر خلاق (۳۶%)، تفکر سیستمی (۳۵%)، تفکر طراحی (۳۴%)، و حل مسئله (۳۲%) شناسایی کرده اند؛ آنها این مهارت ها را برای کارکنان سازمان ها در آینده ای که در آن هوش مصنوعی مولد حکمفرما خواهد بود را ضروری می دانند.

تان گفت: “از طریق مجموعه مهارت های کل نگر، کارمندان می توانند به طور موثر از قدرت فناوری های GenAI برای انجام کار خود و دستیابی به نتایج تجاری مورد نظر سازمان خود استفاده کنند. بنابراین، GenAI جایگزین انسان ها نخواهد شد، بلکه نقاط قوت انسان را تقویت می کند که این امر می تواند موجب ایجاد یک هم افزایی شده و باعث رشد و ترقی سازمان ها در مسیر حرکت پرشتاب آنها گردد.”

منبع : hcamag

همچنین ببینید

اگر هوش مصنوعی شما باهوش تر به نظر می رسد، به لطف مربیان انسانی باهوش تر است

اگر هوش مصنوعی شما باهوش تر به نظر می رسد، به لطف مربیان انسانی باهوش تر است

در سال های اولیه، به دست آوردن مدل های هوش مصنوعی مانند ChatGPT یا رقیب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *