با رشد اکوسیستم دیجیتال و AI در آمریکای لاتین، کسبوکارها و دولتها در منطقه به اهداف اصلی مجرمان سایبری تبدیل شدهاند. برای مقابله با این چالش، سازمان ها باید امنیت سایبری را به عنوان جنبه ای از استراتژی تجاری خود در اولویت قرار دهند و با تقویت آن از حملات هکرها پیشگیری کنند.
این به معنای سرمایه گذاری در چارچوب های امنیتی، ایجاد تیم های امنیت سایبری و پرورش فرهنگ آگاهی از امنیت سایبری در سراسر سازمان و در همه سطوح است.
شرکت های امریکایی در سال ۲۰۲۴ می خواهند توانایی خود را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات بهبود بخشند. انها می توانند این کار را با استفاده از فن اوری های پیشرفته مانند یادگیری ماشین و هوش مصنوعی (AI) انجام دهند. نظارت فعالانه و تجزیه و تحلیل تهدیدات سایبری به شناسایی آسیبپذیریها قبل از بهرهبرداری از آنها کمک میکند و امکان اجرای اقدامات پیشگیرانه را فراهم میکند.
کسب و کارها همواره برای محافظت از دارایی های خود و حفظ حریم خصوصی کاربران تلاش می کنند، هوش مصنوعی نیز به عنوان یک بازیگر در امنیت سایبری ظاهر شده است. با این حال، یک سوال مهم مطرح می شود: چگونه می توانیم به طور موثر بین قدرت هوش مصنوعی و نیاز به اقدامات امنیتی تعادل ایجاد کنیم؟
تکیه صرف به رویکردهای امنیتی دستی، دیگر عملی نیست. هوش مصنوعی را بهعنوان یک تغییردهنده بازی وارد کنید چراکه بینشهایی را ارائه میکند که به سازمانها کمک میکند تا تهدیدات سایبری را بهطور مؤثر پیشبینی کنند و به آنها پاسخ دهند. ثابت شده است که الگوریتم های یادگیری ماشین در اپلیکیشن ها، از جمله در حوزه امنیت سایبری، ارزشمند هستند. این الگوریتمها به سیستمهای هوش مصنوعی اجازه میدهند تا مجموعه دادهها را تجزیه و تحلیل کنند، الگوها را کشف کنند و حتی حملات را قبل از وقوع پیشبینی کنند.
هوش مصنوعی همچنین جایگاه خود را در واکنش به حوادث و کاهش تهدیدات پیدا کرده است. این به تیمهای امنیتی این امکان را میدهد که هم زمان منابع داده را تجزیه و تحلیل کرده و به سرعت تهدیدها را بر اساس شدت آنها شناسایی و اولویتبندی کنند.
علاوه بر این، فرآیندهای خودکار مبتنی بر هوش مصنوعی می توانند زمان پاسخگویی را به میزان قابل توجهی کاهش دهند و در عین حال فرآیند حل مشکل را ساده کنند.
برخلاف سیستمهای امنیتی که عمدتاً الگوهای حمله شناخته شده را تشخیص میدهند، سیستمهای مجهز به هوش مصنوعی در شناسایی ناهنجاریها و انحرافات رفتاری عالی هستند حتی اگر قبلاً با تهدید خاصی مواجه نشده باشند.
علاوه بر این، هوش مصنوعی می تواند به شناسایی و تجزیه و تحلیل بدافزار کمک کند. با افزایش پیچیدگی گونههای بدافزار، نرمافزار آنتیویروس سنتی اغلب برای همگام شدن با چشمانداز تهدید در حال تحول تلاش میکند. با استفاده از الگوریتمهای یادگیری ماشینی، این سیستمها میتوانند به طور مداوم پایگاه دانش خود را به روز کنند و از توانایی خود برای شناسایی بدافزارهای جدید اطمینان حاصل کنند.
با این حال، یک چالش قابل توجه در کمبود متخصصان در توسعه و مدیریت سیستم های امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی نهفته است. تقاضا برای کارشناسان امنیت سایبری از عرضه پیشی میگیرد و نیاز به سرمایهگذاری در برنامههای آموزشی برای پر کردن این شکاف دارد. تلاشهای مشترک بین دانشگاهها، صنعت و نهادهای دولتی توسعه مهارتهای مورد نیاز برای راهحلهای امنیتی مبتنی بر هوش مصنوعی را تقویت میکند.
علاوه بر این، ایجاد تعادل بین استفاده از هوش مصنوعی و اجرای اقدامات امنیتی به دلیل رقابت بین مهاجمان سایبری و مدافعان پیچیده است. با شیوع بیشتر سیستمهای هوش مصنوعی، مجرمان سایبری نیز میتوانند از قابلیتهای خود برای مقاصد سوء، استفاده کنند. در پاسخ به این تهدیدات در حال تحول، سازمانها باید دفاع هوش مصنوعی خود را تقویت کنند تا یک قدم جلوتر از دشمنان باقی بمانند.
سازمانها میتوانند تعادلی بین استفاده از قابلیتهای هوش مصنوعی و در عین حال تضمین اقدامات امنیتی ایجاد کنند. آینده در ادغام هوش مصنوعی با اقدامات امنیتی برای توانمندسازی سازمانها برای ماندن در چشمانداز در حال تغییر ریسک سایبری است.