با گذشت زمان، تصاویر تولید شده با هوش مصنوعی بیشتری در اینترنت ظاهر می شوند. کار به جایی رسیده است که ما شروع به دیدن تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی بیشتر از تصاویر واقعی می کنیم! در حالی که در بیشتر موارد، تصاویر هوش مصنوعی آنقدرها هم بد نیستند، مشکل شناسایی آنهاست. خوب، گوگل می خواهد شناسایی تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی را در جستجوی گوگل آسان تر کند.
شرکتها سیستمهای برچسبگذاری را برای کمک به افراد در شناسایی رسانههای تولید شده توسط هوش مصنوعی در اختیار دارند. به عنوان مثال، متا سیستمی برای کمک به افراد در شناسایی محتوای هوش مصنوعی در فیسبوک، اینستاگرام و Threads دارد. با این حال، این شرکت اخیراً شناسایی تصاویر اصلاح شده با هوش مصنوعی را دشوارتر کرده است.
گوگل شناسایی محتوای هوش مصنوعی در جستجو را آسان تر می کند
این خبر حول چیزی به نام C2PA (ائتلاف برای منشأ و اعتبار محتوا) می چرخد. این نهادی است که میکوشد به شرکتها کمک کند تا محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را به درستی شناسایی کنند. این یک استاندارد فنی است که شرکت ها باید آن را اجرا کنند تا بتوانند محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را بهتر شناسایی و برچسب گذاری کنند.
شرکت هایی مانند مایکروسافت، آمازون، ادوبی، OpenAI، ARM، اینتل و TruePic در حال حاضر از این احراز هویت پشتیبانی کرده اند و گوگل نیز در میان این لیست قرار دارد. در حالی که همه این شرکت ها با اجرای این استاندارد موافقت کرده اند، گوگل اولین شرکتی خواهد بود که این استاندارد را به درستی آزمایش می کند.
هنگامی که یک تصویر در گوگل ظاهر می شود، هدف این است که بتوانیم منشا محتوا را در اینترنت شناسایی کنیم. به عنوان مثال، شرکت هایی مانند سونی و لایکا، این استاندارد را در برخی از دوربین های خود ادغام کرده اند. با این کار متادیتا به تصاویر گرفته شده در این دوربین ها اضافه می شود که به بیننده اجازه می دهد مدل دوربین، تنظیمات استفاده شده و حتی مکانی که عکس گرفته شده را بداند.
این به گوگل کمک میکند تا بفهمد که آیا تصویری با دوربین واقعی گرفته شده است یا خیر. شرکت هایی مانند نیکون و کانن نیز پذیرفته اند که این استاندارد را بر عهده بگیرند. ما هنوز منتظریم تا آنها به درستی آن را در دوربین های خود ادغام کنند.
این فقط برای نتایج جستجوی Google نخواهد بود
گوگل علاوه بر نتایج جستجو، می خواهد این استاندارد را در تبلیغات خود نیز ادغام کند. این یک پیروزی بزرگ برای افرادی خواهد بود که با کلاهبرداری های هوش مصنوعی همواره مشکل دارند. این بدان معنا نیست که تمام تبلیغاتی که از هوش مصنوعی استفاده می کنند، به صورت خودکار کلاهبرداری هستند؛ مساله این است که با افزایش هوش مصنوعی، شاهد افزایش کلاهبرداری های هوش مصنوعی در سراسر اینترنت بوده ایم.
همچنین، گوگل می خواهد از استاندارد C۲PA برای کمک به شناسایی محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی در یوتیوب استفاده کند. همه این ها هنوز در حد شایعه هستند، باید منتظر بمانیم تا ببینیم گوگل چه برنامه ای برای انجام این کار دارد.
منبع : msn