سوالات متداول کتابخانه تشخیص پلاک ساتپا

سوالات متداول کتابخانه پلاک خوان ساتپا

در این بخش سوالات متداول و خطا های مربوط به کتابخانه تشخیص پلاک ساتپا مطرح شده و به آن ها پاسخ داده شده است. همچنین شما می توانید سوالات خود را در بخش دیدگاه ها مطرح کرده تا در اسرع وقت به آن ها پاسخ دهیم.

  • برای یافتن رشته اتصال دوربین از دمو ساتپا بخش Camera می توانید کمک بگیرید. ساتپا پس از جست و جوی دوربین های موجود در شبکه رشته اتصال، پورت و ای پی دوربین ها را در اختیار شما قرار می دهد. با جایگذاری ای پی ، پورت، نام کاربری و کلمه عبور در رشته اتصال می توانید از ان به عنوان ورودی ساتپا استفاده کنید.اغلب رشته اتصالT فرمتی مشابه با فرمتهای زیر را داراست:

rtsp://admin:password@ip ….

rtsp://admin:password@ip:port ….

  • روش دیگر استفاده از نرم افزار onvif device manager است.نرم افزار را نصب کنید، رنج ای پی سیستم را با رنج ای پی دوربین یکی کنید.نرم افزار اقدام به جست و جو میکند و رشته اتصال را بدون نام کاربری و کلمه عبور در اختیار شما میگذارد.با جایگذاری نام کاربری و کلمه عبور مشابه فرمت بالا، در رشته اتصال، از ان به عنوان ورودی ساتپا استفاده کنید.
  • روش دیگر استفاده از سایت و نرم افزار ispy است. با مراجعه به وب سایت ispy و وارد کردن مدل دوربین خود، رشته اتصال را دریافت کنید.

https://www.ispyconnect.com/cameras

پیشنهاد می کنیم برای آشنایی بیشتر با رشته اتصال دوربین ها، ویدیو های آموزش رشته اتصال و نحوه دریافت آن ها را مشاهده کنید.

کتابخانه ساتپا در سه نسخه ویندوزی ، لینوکسی و اندروید توسعه داده شده است. در حال حاضر نسخه های ویندوزی و اندرویدی آن به صورت کتابخانه پلاک خوان ، قابل ارائه به همکاران می باشد.

در مورد کاربردی که شما مد نظر دارید سیستم Core i3 نسل 6 یا بالاتر با 4 گیگابایت حافظه رم کافی است. زمالن پردازش برای هر فریم روی ویدیو 2 مگاپیکسل با چنین سیستمی حدود 200 میلی ثانیه است. اگر از سیستم بهتری استفاده کنید این زمان کمتر خواهد شد. ضمنا برای این کاربرد، استفاده از برد رسپبری پای با پلاک خوان شهاب توصیه می شود که از نظر هزینه نیز مقرون به صرفه تر می باشد.

میزان پردازش کتابخانه بستگی به میزان تردد خودرو ها دارد، اگر مثلا در هر ۲-۳ ثانیه یک خودرو از مقابل هر یک از دو دوربین شما رد می شود، همان Core i5 کافیست. اما اگر سرعت خودرو ها زیاد است و در هر ثانیه ممکن است چند خودرو از مقابل دوربین ها عبور کند بهتر است از Core i7 استفاده کنید.

ما استفاده  از دوربین های تحت شبکه را پیشنهاد می کنیم که البته تنوع فراوانی دارند. این دوربین ها به دلیل استفاده از پروتکل های شبکه، در صورت رمزگذاری، امنیت بیشتری نسبت به دوربین های آنالوگ دارند و درجه تفکیک (رزولوشن) خیلی بهتری هم ارائه می دهند.

مثلا حداکثر درجه تفکیک دوربین آنالوگ نوعا 720×480 (حدود 0.35 مگاپیکسل) است در حالیکه دوربین های آی پی رزولوشن های خیلی بالاتر مثلا 4 مگاپیکسل دارند.
اتصال به دوربین شبکه تنها نیازمند یک کابل شبکه است، اما در مورد دوربین آنالوگ باید کارت Capture یا Grabber هم تهیه کنید که عملا هزینه مجموع با هزینه دوربین شبکه برابری می کند.

برای دریافت کیفیت مناسب پلاک خوانی ، پیشنهاد می شود از دوربین های پلاک خوان شهاب استفاده کنید. این دوربین ها توسط مهندسین شرکت شهاب برای پلاک خوانی در شرایط نوری مختلف ، روز و شب و سرعت های بالا بهینه شده است. برای دریافت اطلاعات کامل تر می توانید با ما تماس بگیرید.

بله، در صورت استفاده از پردازنده مناسب، می توان پردازش بلادرنگ در جاده ها داشت.

اگر ورودی فایل ویدیویی باشد یا کتابخانه را با تابع StartGrabbing مستقیما به دوربین وصل کنید، کتابخانه با پردازش فریم های دریافتی و مدل سازی وفقی پس زمینه، ورود خودرو را تشخیص داده و بلافاصله پردازش به منظور پلاک خوانی را آغاز می کند. با تشخیص پلاک، نتیجه از طریق یک رویداد به برنامه میزبان اطلاع داده می شود. همه این موارد در برنامه دمویی که تحویل داده می شود آمده است.

کتابخانه تشخیص پلاک روی دستگاه های مختلف اندرویدی آزمایش شده و زمان پردازش یک تصویر ۲ مگاپیکسل بین 50 میلی ثانیه (برای دستگاه های اندرویدی رده بالا مثل Galaxy Note 9) تا 1 ثانیه (برای دستگاه های پایین رده) متغیر است.

کتابخانه ساتپا از نسخه ۷ به بعد، با استفاده از ویژوال استودیو ۲۰۱۵ کامپایل شده است و برای اجرا، حتما باید فایل های مربوط به این نسخه از ویژوال C در کامپیوتر مقصد کپی شود. برای این کار بسته vc_redist_2015_update3_x86.exe را دانلود کنید (اگر از نسخه ۶۴ بیتی کتابخانه استفاده می کنید، vc_redist_2015_update3_x64.exe را دانلود کنید)

در صورت نیاز به کامپایل پروژه در مد Debug باید تمام محتویات پوشه release را در پوشه Debug هم کپی کنید والا خطای DLL Not Found رخ می دهد.

برای راهنمایی بیشتر، فایل مستندات کتابخانه پلاک خوان ساتپا را دانلود کنید.

این خطا زمانی مشاهده می شود که کتابخانه ساتپا و یا فایل های مورد نیاز ان کنار برنامه شما یافت نشود. در سورسی که در اختیار شماست ساتپا و سایر فایل های مورد نیاز در پوشه release قرار دارند و باید متناسب با مد کامپایل (debug, release, x86, x64,any cpu) محتویات را به پوشه های debug , debug64, release64  انتقال دهید.

به صورت پیش فرض نسخه 32 بیتی کتابخانه تحویل شما می شود و شما نیز باید تحت یک برنامه 32 بیتی از ساتپا استفاده کنید وگرنه به خطای ذکر شده برخورد خواهید کرد. این قضیه هنگام استفاده از نسخه 64 بیتی ساتپا نیز صادق است و نباید از ساتپا در یک برنامه 32 بیتی استفاده شود.

  • از رجیستر بودن فایل های ocx متناسب (32 بیتی یا 64 بیتی) اطمینان حاصل کنید.
  • اگر از ماشین مجازی استفاده می کنید، اطمینان حاصل کنید که قفل سخت افزاری به ماشین مجازی شما تخصیص یافته است.
  • دانگل دارای یک چراغ کوچک قرمز رنگ است، اطیمنان پیدا کنید چراغ روشن است.
  • قفل را به پورت دیگری متصل کنید.
  • روی سیستم دیگری قفل را آزمایش کنید تا از صحت سخت افزار قفل اطمینان حاصل کنید.

مراحل زیر را تا حل مشکل به ترتیب دنبال کنید. در هر مرحله ای که مشکل حل شد لزومی به انجام ادامه مراحل وجود ندارد.

  1. تنظیمات صدا در دوربین و ساتپا باید مشابه یکدیگر باشند، از تنظیمات ساتپا پارامتر پخش صدا را تغییر دهید.
  2. اطمینان حاصل کنید دوربین در شبکه شما در دسترس است. برای این منظور پینگ دوربین را بگیرید، در پاسخ باید پینگ مناسب و پایدار دریافت کنید.
  3. از تنظیمات ساتپا پارامتر vlc cash time را به 1500 سپس 2000 و 3000 تغییر دهید.
  4. از صحت رشته اتصال اطمینان پیدا کنید، برای این منظور از نرم افزار vlc player کمک بگیرید. از منو media گزینه open network stream را انتخاب کنید و رشته اتصال را وارد کنید و دکمه play را بزنید. در صورتی که نرم افزار در اتصال به دوربین دچار مشکل شد، لازم است رشته اتصال را تصحیح کنید.
  5. از تنظیمات دوربین، انکدینگ را h264 قرار دهید.
  6. Bit rate دوربین را کاهش دهید.

مراحل زیر را دنبال کنید :

  1. ساتپا مجهز به تشخیص حرکت است، پس اگر یک تصویر از پلاک را بصورت ثابت مقابل دوربین نگه داشته اید پلاک خوانی انجام نخواهد شد. پلاک را حرکت دهید. پارامتر “ورود خودرو” را بررسی کنید.
  2. در تنظیمات ساتپا برای سایز نویسه ها مقادیری تنظیم شده اند، اگر پلاک بیش از اندازه از دوربین دور یا بیش از اندازه به دوربین نزدیک است به دلیل سایز غیر معقول نویسه ها، پلاک خوانی انجام نمی شود. تنظیمات را تغییر دهید یا در فاصله پلاک از دوربین تجدید نظر کنید
  3. اگر از دوربین نظارتی استفاده می کنید انتظار کیفیت مناسب پلاک خوانی را نداشته باشید.
  4. مصرف پردازنده خود را چک کنید، اگر به طور متوسط مصرف پردازنده بیش از 80 درصد است پردازنده شما مناسب نیست. می توانید با تغییر تنظیماتی از قبیل رزولوشن، نرخ فریم و .. از بار پردازنده بکاهید.
  5. رزولوشن تصویر را چک کنید. مقدار مناسب رزولوشن به شرایط تردد وابسته است اما طبق یک حساب سر انگشتی، نویسه های پلاک باید توسط چشم انسان قابل رویت و شناسایی باشد.
  6. پلاک نباید دارای زاویه های بیش از اندازه با راستا افق و قائم داشته باشد.
  7. چک کنید پلاک مخدوش نباشد.
  8. صرف استفاده از دوربین مناسب پلاک خوانی یک مزیت محسوب نمی شود، دوربین حتما باید با توجه به شرایط محیطی تنظیم شود تا تصویر مناسبی ارائه دهد.
  9. راهنما مربوط به شرایط پلاک خوانی را مطالعه بفرمایید.

شیوه پخش تصویر را در توابع پخش معادل با “نمایش سمت میزبان” قرار دهید، پس از دریافت رویداد فریم جدید، اقدامی در جهت دریافت تصویر فریم جدید و نمایش ان انجام ندهید.

62 در مورد “سوالات متداول کتابخانه پلاک خوان ساتپا”

  1. سلام ،
    وقت بخیر ،
    آپدیت برای ورژن های جدید نیومده هنوز ؟
    معمولا این قسمت سایت یا به روز نمیشه ، یا خیلی دیر به روز میشه ، ما مشتری های فقط از این طریق میتونیم آپدیت ها رو پیگری کنیم ، لطفا با آماده شدن هر آپدیت و یا تغییر این قسمت سایت رو هم به روز کنین که ما اگر به اون آپدیت نیاز داشتیم پیگیری کنیم
    الان آخرین نسخه همین 10.0.5 هست ؟

    ممنونم.

  2. با سلام و احترام ،
    نسخه 10 کتابخانه چه زمانی آماده و در دسترس قرار میگیره ؟ و همچنین چه تغییراتی داره ؟
    اگر ممکنه بروز رسانی های کتابخانه را بروز کنین !! آخرین آپدیت مهرماه 1400 هستش
    ممنونم 🙏

    1. سلام جناب رئیسی
      ممنون بابت پیگیریتون.
      لیست بروزرسانی های ساتپا آپدیت شد. در حال حاضر آخرین نسخه ما 9.0.1.8 هستش که فروردین 1401 منتشر شده.
      نسخه 10 هم در حال توسعه هست. برای انتشارش زمان دقیقی نمیتونم بگم ولی انشاالله طی ماه های آینده منتشر میشه.
      تغییراتش هم هنگام انتشار توی سایت و شبکه های اجتماعی اعلام میشه.

  3. سلام
    آیا نمونه کد برنامه برای زبان سی شارپ جایی هست که ببینیم؟!
    نمیخوام تست کنم، فقط میخوام کد نحوه استفاده رو ببینم
    ممنون

  4. کیانوش رفیع زاده

    سلام . میخواستم بدونم این برنامه پلاک خوانتون بر روی گوشی موبایل اندروید هم کار میکنه؟؟؟؟

  5. با سلام. فرق سورس کد همراه با فایل dll شما در قفل سخت افزاری و نرم افزاری شامل چه مواردی است؟ به عبارت دیگه اگه بخوایم کدهای همراه با قفل سخت افزاری رو به کدهای همراه قفل نرم افزاری یا بالعکس منتقل کنیم چه تغییراتی لازمه اعمال کنیم؟

  6. سلام ، اگه بخوایم فقط سورس برنامه ، یعنی قسمت های ارتباط با دیتابیس ، فیلتر های تصویر و…. رو داشته باشیم ، بدون فایل های weight که هسته پلاک خوان هست قیمت و شرایط چطور هست ؟

  7. سلام ، در نسخه آزمایشی دقیقاً به چه چیز هایی دسترسی داریم ؟ سورس ؟ یا فقط فایل های اجرایی ؟

    1. سلام
      فایل کتابخانه (ANPR.dll) و متعلقات آن به همراه سورس برنامه ی سی شارپ یا دلفی یا VB.net در اختیارتان قرار می گیرد. در این سورسها نحوه استفاده از کتابخانه آمده است و اگر کامپایل کنید، برنامه ساده ی پلاکخوانی را خواهید داشت. اما سورس ++C خود کتابخانه را دسترسی ندارید.

  8. یکی از ضعف های فروش شما اینه که برای آپدیت نسخه های قدیمی که فروختین هیچ برنامه درستی ندارین و این حق مشتری که نسخه های جدید داشته باشه چون زمانی که خریده دارای مشکلاتی بوده و وظیفه شما بوده که برطرف کنید و خدمات درستی به مشتری بدین.لطفا در این مورد هم برنامه ریزی کنید.خود بنده تاحالا ۱۰ لایسنس خریدم که دوست دارم به آخرین ورژن ارتقا بدم.

    1. ما تا یکسال به صورت رایگان مجوزها را به روز رسانی می کنیم. بعد از یکسال باید 25% قیمت نسخه جدید را بپردازید تا به روز رسانی صورت گیرد. لطفا با شرکت تماس بگیرید و شرایط خودتان را توضیح دهید، ان شاءالله مساعدت می کنیم مجوزها به روزرسانی شوند.
      البته به روز رسانی از نسخه ۶ (حدود سال ۹۵) به نسخه های ۷ و بالاتر امکان پذیر نیست چون APIی کتابخانه کلا عوض شده و نسخه های جدید با نسخه ی ۶ سازگار نیستند. ولی از نسخه ۷ به بعد امکان به روزرسانی هست.

  9. سلام
    من برای برنامه هام که با دلفی ۷ نوشته شده نیاز دارم که با استفاده از IPCamera پلاک خودرو های ورودی به شرکت را ثبت کنم
    آیا با خرید این ماژول پلاک خوان امکان پذیر هست این کار ؟
    اگر نسخه ۴۰ روزه را بخرم امکان این کار را میده ؟
    اگر نسخه ده ساله بخرم و روی کامپیوتر خودم تست و اجرا کنم و موفقیت آمیز بود قابل انتقال به کامپیوتر مشتری هست ؟

    1. سلام
      با دلفی ۱۰ کار میکند. دلفی ۷ از یونیکد پشتیبانی نمیکند.
      نسخه۴۰ روزه این قابلیت را دارد.
      اگر مجوز سخت افزاری تهیه کنید امکان جابجایی هست

  10. سلام، اینکه گفتید نسخه توسعه دهنده ومتن باز ، یعنی به تمام سورس ها ازجمله شبکه عصبی ، فیلتر ها ، تمامی کدها ، فایل های weights ، مدل ها و… دسترسی داریم ؟ سوال اینجاست که بنده در حال کار برروی همچین سیستمی هستم ( فقط دانشجویی ) منتها فقط نیاز دارم که ببینم بهترین روش چیه ، درحال حاضر همچین سیستمی هم طراحی کردم و خوب عمله میکنه ، فقط میخوام بدونم که نرم افزار عالی مثل شهاب از چه روش ها و الگوریتم هایی استفاده میکنه و… ، متاسفانه تو ایران به هرکسی میگم و التماس میکنم حتی راهنمایی نمیکنه که مثلاً برو فلان الگوریتم و روش رو تست کن !

    1. سلام
      نسخه متن باز شامل تمام کدهاست به استثنای بخش آموزش شبکه عصبی. از شبکه عصبی فقط وزنها و نحوه ی خواندن آنها در سورس هست. چون بحث آموزش، مقوله جدایی است و نیازمند پایگاه داده ی بزرگی هم هست. کتابخانه ساتپا روی حدود ۲۵۰ هزار تصویر آموزش دیده است که خود این پایگاه داده که در طول سالهای متعدد تکمیل شده است، یکی از نقاط قوت این کتابخانه است.
      الگوریتم ما چون تجاری است، محرمانه است. این الگوریتم حاصل تجربیات فراوانی است که در حوزه OCR داشته ایم و قابل انتشار نیست. البته تمام تکنیکهای مورد استفاده، همان چیزهایی است که در مقالات و کتابها وجود دارد اما ریزه کاریهایی دارد که سبب شده دقت و سرعت را همزمان داشته باشیم. الگوریتم نسخه ۱ کتابخانه ساتپا در مقاله زیر منتشر شده است:
      A Sliding and Classifying Approach towards Real Time Persian License Plate Recognition
      البته این الگوریتم بعدا تغییرات فراوانی کرده است، لیکن شاید به شما ایده بدهد.

  11. منصور موحدی

    سلام
    در یک پروژه دانشجویی نیاز به اطلاعات ۱۰ تقاطع هست، به این نحو که در هر تقاطع حداقل باید چهار دوربین بصورت همزمان فیلمبرداری کنند و نتایج آن بر اساس نوع پلاک پروسس شود تا میزان تردد موتور، ماشین سواری و یا ماشینهای عمومی مشخص شوند.

    ۱- آیا امکان استخراج این اطلاعات از طریق نرم افزار دموی چهل روزه مقدور هست؟ با توجه به اینکه احتمالا این نرم افزار فقط برای یک دوربین قابل استفاده است.
    ۲- آیا می شود مثلا از نرم افزار دمو به صورت ریل تایم استفاده نکرد تا بتوان اطلاعات مربوط به ۱۰ تقاطع که هر کدام با چهار یا هشت دوربین فیلمبرداری برداشت شده اند رو استحصال کرد؟

    با تشکر

    1. سلام
      راهکاری که برایتان صرفه اقتصادی داشته باشد این است که شما از دوربینها در بازه ی مشخص فیلم ضبط کنید و سپس تمام فیلمها را به نرم افزار آی پلاک یا کتابخانه تشخیص پلاک ساتپا بدهید و پلاکها و میزان تردد را استخراج کنید.
      در این صورت یک مجوز تهیه کنید کافیست. البته مجوز آزمایشی محدودیت دارد و در هر بار اجرا، بیش از ۵۰۰۰ فریم پردازش نمی کند. بهتر است یک مجوز ۲۰ ساله بگیرید. برای راهنمایی بیشتر با شرکت تماس بگیرید.

  12. با سلام
    دوربین های مورد استفاده باید حتما بوسیله USB به سیستم وصل شوند یا اینکه هر نوع اتصالی برای کار ممکن است. و اگر نوع اتصال مهم نیست کد اتصال انواع دوربین ها وجود دارد؟

    1. سلام
      خیر. کتابخانه امکان اتصال به دوربینهای وبکم و دوربینهای IP (تحت شبکه) را دارد. در مورد دوربینهای IP باید رشته اتصال را داشته باشید. اگر هم نداشته باشید ما شما را راهنمایی می کنیم که چگونه URL صحیح برای اتصال به دوربین را بیابید.

  13. نصراله فتاحی

    سلام برای ثبت پلاک چه نوع دوربین هایی ساپورت میشه ؟ آیا حتما باید از سری ANPR باشه ؟

    1. سلام
      اگر برای جاده می خواهید که خودروها، سرعتهای بالایی دارند، باید دوربین ANPR باشد و اگر برای سرعتهای پایین مثل پارکینگ و عوارضی و ورودی سازمانها می خواهید، دوربینهای معمولی هم جواب می دهند.

  14. سلام وقت به خیر .
    آیا ارائه یک نسخه از کتابخانه فقط برای تشخیص پلاک از روی عکس یا فیلم در لینوکس و محیط qt وجود دارد ؟!
    توجه کنید که فقط توابع قراره از کتابخانه فراخوانی بشه تو سایت من فقط نسخه ویندوزی کتابخانه رو دیدم و برای لینوکس انگار فقط سورس ارائه میدین درسته ؟!

  15. با سلام
    سیستم پلاک خوان شما بصورت ۶۴ بیتی کار میکنه یا ۳۲ بیتی و آیا انتخاب نوع پردازنده در این سیستم جهت سرعت بهتر اهمیتی داره یا خیر ؟

    1. سلام
      هر دو حالت ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی موجود است. البته به طور پیش فرض، نسخه ۳۲ بیتی برای شما ارسال می شود و در صورت تقاضای مشتری، ۶۴ بیتی را هم ارسال می کنیم.
      بله پردازنده هر چه قویتر باشد، سرعت پردازش بهتر خواهد بود. برای یک دوربین با رزولوشن ۲ مگاپیکسل (Full HD) پردازنده Core i5 و بالاتر، مناسب است.

  16. توی پروژه جدید تمام محتویات Release رو توی پوشه دیباگ کپی کردم. حالا پیغام زیر رو به من میده:

    {“An attempt was made to load a program with an incorrect format. (Exception from HRESULT: 0x8007000B)”}

  17. من یه پروژه جدید رو ایجاد کردم
    زمان استفاده از کتابخانه این پیغام رو به من میده:

    {“Unable to load DLL ‘ANPR.dll’: The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)”}

  18. سلام
    ROI که توی فرم استفاده شده چی هست و چه کاربردی داره؟
    در مورد برنامه دمو (نسخه ۱۰۰ هزارتومانی) مستنداتی وجود داره؟

  19. ما که این نرم افزار کرک کردیم .هرکی هم خواست بگه کرکشو براش بفرستم پول مفت هم به این فروشنده ندین .

    1. زحمت کشیدید کرک کردید. خوشبختانه این برنامه نیاز دارد مرتبا به روز شود و مشتریان ما هم آنقدر باشعور و اهل کسب روزی حلال هستند که نسخه کرک شده را تهیه نکنند.

  20. سلام
    بنده برای یک پروژه نیاز به نصب 20 عدد دوربین و اتصال اون به نرم افزار دارم.در نهایت باید تصویر هر دوربین به همراه پلاک استخراج شده به یک کلاینت فرستاده بشه.یعنی ما 20 کلاینت یا کاربر هم داریم.برای این کار باید از چه نسخه ای از نرم افزار استفده کنیم .رابط کاربری توسط مجموعه خودمون نوشته شده و فقط نیاز به پلاک خوانی وجود داره . سرور قدرتمند هم تهیه کردیم.
    با تشکر

    1. سلام
      کتابخانه از ۱۰ دوربین همزمان پشتیبانی می کند، که البته پردازنده قوی لازم دارد. پیشنهاد این است که شما دو کامپیوتر مخصوص پردازش داشته باشید که هر کدام ۱۰ دوربین را پردازش کنند و نتایج را برای کلاینتها ارسال کنید. البته در هر صورت لازم است به تعداد دوربینها مجوز تهیه کنید.

  21. با سلام در اجرای پروژه به مشکل بر خوردم:
    در خط 166 برنامه:
    نوشته شده: anpr_create(0, p, 0);
    که خطای زیر بعنوان توضیحات براش به نمایش درمیاد

    An unhandled exception of type ‘System.DllNotFoundException’ occurred in ANPR_DEMO.exe

    Additional information: Unable to load DLL ‘ANPR.dll’: The specified module could not be found. (Exception from HRESULT: 0x8007007E)

  22. سلام.
    قیمت نسخه developer چقدر است ؟
    یعنی نسخه ای که توسعه دهنده استفاده و فایل اجرایی برای هرتعداد مشتری قابل اجرا باشد؟
    نسخه embedded هم دارید؟

  23. با سلام
    آیا کتابخانه شما پلاک های ارتش، سپاه و سیاسی را ساپورت میکند. زیرا بتده از نسخه دمو ک استفاده کردم شناسایی نکرد.

  24. لطفا در خصوص شرایط نوری سیستم اطلاعاتی منتشر بفرمائید ، به عنوان مثال چه موقع نور مرئی و چه موقع غیر مرئی و با چه قدرت پرتوئی استفاده کنیم ، ممنون

    1. در هنگام روز یا در شب اگر نور کافی موجود باشد، تصویربرداری با نور مرئی کفایت می کند. در شب اگر نور مرئی کافی نیست، می توان دوربین را در حالت دید در شب قرار داد و برای دریافت تصویر بهتر، از پروژکتور مادون قرمز استفاده کرد. مثلا دو پروژکتور 40 وات مادون قرمز

  25. با سلام
    بنده پروژه ای دارم با 10 عدد دوربین که ورودی و خروجی درب های یک پارکینگ را کنترل می نماید . آیا برای اتصال این 10 دوربین بصورت هم زمان به نرم افزار پلاک خوان شما ، میتونم از نسخه سه ساله شما استفاده کنم ؟ این نسخه چند عدد دوربین را ساپورت می نماید ؟

    1. سلام
      امکان اتصال به 10 دوربین وجود دارد، اما باید سیستمی که استفاده می کنید در حد یک سرور قوی باشد. نوعا یک کامپیوتر Core i7 بیش از 5 دوربین را نمی تواند پشتیبانی کند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا